Fifty Shades of Grey Darker - His Rules

239 kr
I Lager
SKU
194274
  • Svart flyga i polyester

  • Justerbar storlek, one size fits most

  • Hemliga BDSM ödlor!

Mer information

Fifty Shades of Grey Darker - His Rules är mer än vad ögat ser.
Denna stiliga kostymfluga är designad av riktiga skräddare för att ge ett genuint intryck av att vara en vanlig men elegant fluga.

 

Vad som gömmer sig under ytan är en hemlig ödla avsedd för BDSM bus och är fantastisk för spontanlekar! Också så kommer det kännas extra busigt att ha denna snitsiga kombination av stiligt klädplagg och sexleksak runt halsen. Också din partner som vet vad som möjligen komma skall i slutet av kvällen eller kanske blir det en BDSM paus i ett toalettbås mitt under festen?

 

Ni sätter själva gränserna för vad som är möjligt med Fifty Shades of Grey Darker - His Rules som är en del av en kollektion inspirerad av film och bokserien Fifty Shades of Grey. Även om flugan heter "His Rules" så kommer inte polisen att banka på dörren om någon som inte identifierar sig som man tar på sig den *blink blink*

 

Flugans längd och storlek går att justera och passar de flesta halsar, är tillverkad i polyester som är bekvämt för både halsen och handlederna. Bär den på fest med fin klädsel eller på middag med en partner. För att hetsa leken ytterligare så kan ni även kombinera med en härlig piska och sexiga underkläder.

 

Mycket nöje önskar vi på Vuxenkul

Mer information
MaterialPolyester
FärgSvart
EAN5060462633982
Skriv en recension
Du recenserar:Fifty Shades of Grey Darker - His Rules
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.