Vibratorer

Är du ute efter en sexleksak som ger dig en kraftfull orgasm, vare sig om du vill ha klitorisstimulation eller G-punktstimulation så har vi här på Vuxenkul något för dig. Önskar du att ha lite variation i ditt sexliv då ska du verkligen testa en vibrator. Med denna lilla kradtfulla maskin kan du få uppleva nya ställningar och upplevelser! 

Vi har ett stort sortiment av olika vibratorer för dig och dina behov. Allt från lite billigare varianter till lite dyrare just för att du ska kunna få möjlighet att välja den som du tycker fungerar bäst för dig. 

Vi har vår Rechargable Vibrator Infinity 17 cm som är en uppladdningsbar vibrator med en speciellt textur på sin axel. Den är tillverkad av mjuk silikon som känns underbart mot din hud. För att öka njutningen ännu mer kan du te.x använda dig av ett vattenbaserat glidmedel så att leksaken enkelt kan glida in och ut utan något motstånd. 

Vi har även vår AutoErect Dildo Vibrating som är själva fallos-vibratorn får erektion som en äkta kuk! Detta är helt nytt, en vibrator som blir styv via ett enkelt knapptryck och som ställer sig upp automatiskt-hur läckert som helst! Inom ett par sekunder blir dildon en erigerad, styv stake! Den slaknar därefter precis som en autentisk kuk. 

Testa vårt stora sortiment och se vilken vibrator som kan passar dig bäst. Vid frågor eller funderingar tveka inte på att höra av dig till oss. Vi hjälper även gärna till med att hitta rätt vibrator för dig. Vi har snabb leveranstid på 1-2 dagar, ni handlar alltid säkert med oss och vi har ALLTID fri frakt så att du ska känna dig nöjd med ditt köp!

OVO E8
OVO
- Vattentät- Multi speed och olika vibrationer- Uppladdningsbar
899 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd23/14 cm
MaterialSilikon
Diameter3,3 cm
BatteritypUppladdningsbar