Prostatastimulatorer

Prostastastimulatorer tar ditt sexliv till en helt ny nivå. Hos män sitter G-punkten i analen och vad många inte vet är att prostatamassage är otroligt skön känsla. Därför har vi ett stort utbud av ergonomiska sexleksaker som är designade för att ge mannen en annorlunda njutning och orgasm. Annorlunda men ack så underbar. Var inte rädd att testa något nytt, du kommer inte att ångra dig.

Visste du att mannen kan ejakulera via endast G-punktsmassage? Med vibrationer och roterande rörelser kan prostatastimulatorer hjälpa dig till en annan typ av klimax som alla bör uppleva!

Denna produkt kan även användas under sexuella aktiviteter med din partner. Se inte stimulatorn som en fiende utan mer som ett hjälpmedel som kommer att ge er båda en fördel i sängen, oavsett om den används på dig eller din partner.

Våra prostatastimulatorer är alltid av högsta kvalitet samt gjorda av människovänliga material som är sköna att använda. Våra prostatastimulationer är vattentäta och går enkelt att rengöra med vatten och tvål.

Våra prostatastimulatorer har även flera olika inställningar där du själv väljer hur mycket vibrationseffekt du vill ha. Det är enkelt att ändra, enbart ett knapptryck. Om du känner dig ovan kan det vara en god idé att använda rikligt med glidmedel för att underlätta penetrationen samt göra det skönare för dig under användning.

Adrien Lastic Gladiator
- 10 vibrationer- Dubbla motorer- Uppladdningsbar
929 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd11 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter3,6 cm
EAN8433345306599
VattentåligJa
VibrationJa
Double Devotion Black
- Trippel stimulering- Batterier ingår- Anatomisk vibrator
339 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd14 cm
MaterialPVC
FärgSvart
Diameter3,5 cm
BatteritypLR44
Diameter penisring3,5 cm
EAN4024144530588
VibrationJa