Universal Harness

339 kr
I Lager
SKU
1501
  • Universal O-ring strap-on sele

  • 3st Silikonringar i olika storlekar

  • Passar för de flesta dildoar ur Basix kollektionen!

Mer information

Basix Rubber Workds - Universal Harness är en fantastisk strap-on harness som erbjuder många alternativ och mycket variation!
Kompatibel med nästan varje dildo ur Basix Kollektionen och designad för att passa de allra flesta kroppstyper så kommer detta strapon-sele att revolutionera alla strap-on centrerade som tidigare varit begränsade.

 

Nu kan du välja storlek, grovhet, utseende, färg ja vad du vill för detta fäste för löskukar av alla sorter. Hitta en, eller varför inte flera som passar dig, justera spännena så att allt sitter ordentligt och samtidigt bekvämt, sen är det bara att tuta och köra!

 

Selen kommer ihop med 3st silikonringar i olika storlekar som används för att fästa löskukarna på selen men kan också användas separat som kukringar. Storlekarna på ringarna är i diamater 3cm, 4cm, och den stora på 5cm. Ringarna bytes enkelt på selen genom att knäppa upp de fyra knappspännerna, sätt i den ring du önskar och knäpp igen. Busenkelt!

 

Denna underbara sele håller för många års användning genom att ta lika god hand om den som den gör om ditt sexliv och se till att rengöra den med en bra leksaksrengöring efter varje användning. Det finns också en uppsjö av massor av spännande och härliga glidmedel för dig och din partner att testa på.

 

Mycket nöje önskar vi på Vuxenkul

Mer information
FärgVit/Hudfärgad
EAN603912314397
Skriv en recension
Du recenserar:Universal Harness
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.