Vivid Raw Life Size Body Banger Vibrating

5 560,33 kr 8 299 kr
I Lager
SKU
26601

-Naturtroget material

-Medföljande vibrator

-Lätt att rengöra

Mer information

33%
Rea

Vivid Raw Life Size Body Banger Vibrating är en verklighetstrogen docka i tillverkad i skönt, naturtroget material av kaukasisk hudfärg som lurar ditt sinne 100%.
Är det en äkta kropp du har framför dig eller är det en leksak? Ja det är verkligen svårt att skilja verklighet från dröm med Vivid Raw Life Size Body Banger Vibrating. Brösten är fint formade med härliga bröstvårtor som går att nypa tag i och på den nedre delen av dockan hittar du två ljuvligt förförande hål som är anatomiskt utformade för bästa intryck.

Med Vivid Raw Life Size Body Banger Vibrating medföljer en liten vibrator som drivs av två batterier (ej inkluderade). Stoppa in den lilla vibratorn långt in i dockans trånga anus och känn hur vibrationerna skönt ruskar om din kuk medan du bestiger din sensuella Vivid Raw Life Size Body Banger Vibrating.

Använd något av våra fräscha och smidiga vattenbaserade glidmedel för att kunna njuta av din docka till fullo. Vivid Raw Life Size Body Banger Vibrating väger hela 12,75 kilo vilket gör att du kan fatta tag i henne ordentligt utan att hon trillar eller ger vika. Var noga med att rengöra och duscha din docka efter varje användning med vår prima sexleksaksrengörare. På så vis så kommer ni att kunna ha en lång, härlig framtid tillsammans, du och din docka.

 

Mer information
MaterialTPR
FärgVit/Hudfärgad
EAN716770080950
Skriv en recension
Du recenserar:Vivid Raw Life Size Body Banger Vibrating
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.