Weighted Kegel Training Kit

739 kr
I Lager
SKU
47300
  • Knikulor med vikt och svans

  • Tillverkad i hygieniskt silikon

  • Hela tre stycken för olika träningsnivåer

Mer information

Oavsett om det är för att du vill känna dig tightare eller för att du genomgått en graviditet så är knipövningar mycket bra för att styrka bäckenbottenmuskelaturen och kan förhindra ett flertal medicinska angelägenheter i framtiden. Det effektivaste sättet att träna är ihop med knipkulor som ger motstånd och något att "hålla fast" med musklerna så att säga.
 
 
Weighted Kegel Training Kit är ett kit med tre rosa knipkulor i silikon med "svans" för enkel uttagning. De är ergonomiskt utformade för att dra åt och tona musklerna. Den unika uppsättningen är gjord av silkeslen, ftalatfri, premiumsilikon som är vänlig mot både kroppen och naturen. Vid användning bör du tillsätta ett vattenbaserat glidmedel för en enklare insättning då silikon eller oljebaserat glidmedel kan skada leksaken och dess partiklar irritera slemhinnor. Börja träna genom att sätta in den lättaste vikten och gå gradvis till den tyngsta. Rengör alltid i varmt vatten och tvål eller med en bakteriedödande leksaksrengöring.
 
 
När du köper Weighted Kegel Training Kit så går en del av en av vinsten till: Living Beyond Breast Cancer organisationen som med olika program hjälper de vars liv påverkas av bröstcancer. LBBC.org för mer information.
Dessa knipkulor är av högsta tänkbara kvalité och kommer att hålla för effektiv och njutningsfull träning i många år framöver.
 
 
Mycket nöje önskar vi på Vuxenkul
Mer information
Längd17.8 cm
MaterialSilikon
FärgRosa
Diameter3.8 cm
EAN716770086600
Skriv en recension
Du recenserar:Weighted Kegel Training Kit
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.